logo_van_der_veer
logo_van_der_veer

Je wil liever niet bezig zijn met de dood. Toch is het heel belangrijk om daar wel mee bezig te zijn, ook de dood is onderdeel van het leven.

Je wil jouw naasten zoveel mogelijk ontlasten en ervoor zorgen dat geen ruzie ontstaat over jouw bezittingen.

In Nederland is de wet heel duidelijk over wie wat krijgt na het overlijden. Wij kunnen je dat precies vertellen. Wil je afwijken van de wet, dan moet je een testament opstellen. In dat testament geef  je aan wat jouw wensen zijn en de notaris kan ervoor zorgen dat jouw wensen worden uitgevoerd zoals jij dat wil.

Bij het opstellen van jouw testament gaan wij samen met jou kijken wat de beste manier is om vermogen over te laten gaan naar jouw partner, jouw kinderen en/of eventuele kleinkinderen. Hoe kunnen we de heffing en betaling van erfbelasting zoveel mogelijk stroomlijnen? Kunnen we erfbelasting besparen? Zijn er bepaalde mensen die je wil uitsluiten in je testament of juist wil toevoegen? Misschien wil je wel een deel van je vermogen nalaten aan een goed deel?

Wij zullen samen met jou de mogelijkheden bespreken en jouw wensen opnemen in jouw testament. Zo weet je zeker dat je alles goed hebt geregeld.

Wat is jouw testamentmoment ?

Het is natuurlijk niet makkelijk om te bepalen waarom en wanneer je een testament moeten laten maken. Het leven is dynamisch. Gebeurtenissen hebben invloed op jouw leven.

Daarom heeft de Beroepsorganisatie van notarissen een product ontwikkeld: het testamentmoment.

De website testamentmoment.nl helpt je na te denken over belangrijke gebeurtenissen in jouw leven en de mogelijkheden van een testament. Wat vindt jij belangrijk?

Via onderstaand icoon ga je rechtstreeks naar de checklist:

Doe de gratis testamentcheck

Onderstaande video geeft je verdere informatie over het maken van een testament:

BROCHURE

brochure_nalatenschap

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen je graag.

nl_NLNederlands